Skip to main content

Posts

Showing posts from September 15, 2013

Melaka punya cerita :) #throwback

assalammualaikum ^_^

dear diaries,

Ye, bertemu lagi kita.. *ceh mcm rancangan masak-masak je intro pon* haha.. So, ni nissa nak story sikit pasal pergi Melaka time raya hari itu. okey fine, mmg tahu raya dah lama dah habis, -.-" nak masuk raya haji dah pun but ske jugak nak updates. hikhik..before ni tak menyempat nak updates blog. Iols iz busy..tapi pikir balik nanti ble anak cucu dh besar, diorg boleh bace kan..just for memory..jangan diorang nak hack sudah..hahaha.. *berangan okeh*

Back to story, we are decided to go short family trip after seminggu raya. Motip and tujuan utama nak gi sana, just jalan-jalan, mkn and just nak pi relax. Selama hidup ni, setiap kali pergi Melaka tak pernah nya puas. hahah..banyak kali pergi pun, tetap best di hati ku..I'm just love Melacca!
17 August - 18 August 2013 -kami sekeluarga menginap di sana..Genap sebulan arh dari tarikh hari ini.. ngeee :)

So, basically entry ini akan ada banyak gambar. Beware to scroll your mouse..hikhik..

Masa mu…