Officially,I'm married! :)

Assalammualaikum ^_^

Dear diaries,

#Entry ni dh terpendam dlm list dari Mac 2014. Hari ini baru perasan. Bapak arh lama wei!

Ya Allah, lama sgt blog ni terbiar. Last update pun tahun lepas. Kesian kau blog, sejak aku berlaki ni kau lagi lagi arh di anak tirikan.. kahkah :p

Alhamdullilah, dh berkahwin dh pun.. Hampir setengah tahun jgk arh weh! Weee.. :)

24 Januari 2014 - Alhamdullilah dengan sekali lafaz aku selamat bergelar isteri kepada Muhammad Amriul Adzraf,syukur Alhamdullilah ku panjatkan kepada-Nya. :)

Perasaan teruja, bahagia, gembira segala macam ada. Sejak bertukar status ni, masa aku byk dihabiskan dengan bekerja dan dirumah. Dan hobi baru sekarang ialah, memasak utk suami iols ler. Nasib ler aku bukan noob gile bab dapur ni, so alhamdullilah leh arh masak sikit-sikit. Thanks to my mom sebab ajar aku masak sejak kecil lagi, so segala ilmu yg di turun kan tu boleh di guna pakai saat-saat ni. Suami aku pun cakap aku masak sedap kan.. hehe..lagi berbunga arh hati aku nak masak hari-hari. Nasib suami aku ni tak arh cerewat sangat bab makan ni. Boleh consider arh kan. Bagus-bagus. Ni yang sayang lebih ni kan.. :)
So habis bab rumah tangga iols Now nak cerita pasal masa penikahan.

Btw, aku mengunakan khidmat pelamin, deco dan MUA dari D'Ratu Bridal. Dari A smpi Z, aku dan husband mmg 100% puas hati dengan service yang di berikan. Aku rasa dh mcm princess dah malam tu..Over! hehe. In case korang tgh mencari bridal, aku suggest kan korang boleh gunakan perkhidmatan D'ratu Bridal ni. Nah, link Facebook butik ni. D'Ratu Bridal untuk info lanjut. Service diorang memang tiptop! :)

Batal Sembahyang
Geng SKS (2)
Rasa nak loncat-loncat time ni!
With ma sista! Thanks long byk tolong.
Hensem nya Awak :*
Keluarga baru ku :)
Mother and Father In Law 
Good luck bro! 
Amissa 01
My Convent Girls
Amissa 02
Suka gile design inai ni :)
Alhamdullilah, bersatu jua :)
Cheese! :D
I'm someone wifey 
Amissa 03
Geng SMK Seri Tasik
Lastly, with my lovely parent. Thanks mama, abah! Love u mucho :)

Layan kan je lah gambar yang tunggang langgang ni. Tak rajin den nk susun ikut turutan. haha..
Gambar aku yang ohsem ni, di ambil oleh OP yg sangat ohsem. Diorang sangat cheerful and mmg sangat profesional i tell you. Nah, link diorg, mana tau korang boleh survey-survey or tengah mencari OP untuk majlis korang kan. Ohhoo Studio Team diorang mmg sangat ohsem! :)

Aku rasa ni je kot dulu yang aku leh updates setakat ni, tunggu arh bebila nanti kalau aku rajin buat review ke, letak gambar sanding ke, or updates pasal kteorang honeymoon kt Sabah tempoh hari ke. Bile? mmg aku xdapat pastikan bile. Bila aku rasa tergerak hati nak updates. hehe.. Chow!

Terima kasih sudi bace. have a nice day. (:

Comments

Post a Comment

terima kasih daun keladi, jumpa lagi lain kali! :)

Popular posts from this blog

Rawatan Sedut Kahak for my lil Princess #BabyDH

Melaka punya cerita :) #throwback

Experience for our precious - AmissaJR #BabyDH