Posts

Showing posts from July 17, 2011

saya nak tshirt Domokun~

Image
assalammualaikum ^_^


dear diaries, 


nissa nk join GA dr Miss Pupel nie..Miss Syunathegadis chomel yg tag kt nissa..thanxz babe!


meh sume ke mari dekat..nissa adew good new kt korang..Miss Pupel nk wat GA tok korang sume nie..
adiah die?..ofcoz Domokun Tshirt yg kiut miut nie..hurry up guys, this contest end on 29 July 2011!
nissa pown ofcoz xnak ketinggalan nk join contest nie kn..nk menang tshirt Domo!!


sebab nye nissa nk tshirt nie ialah :
nissa tak pernah adew tshirt nie seumur hidup nissa..sadis kn? =.= 
sebab nye nissa nk tunjuk kt kengkawan yg nissa nie pown tak adew larh kuno sgt tak taw peredaran pesen sekarang kn..haha..kan Domo terkenal seantero dunia sekarang..seluruh manusia sejagat tau apew itu Domo yg kiut nie..so, nissa nk jgak arh merase pakai tshirt nie..
sebab nye nak bli tak adew fulus..gaji tak masuk lagi maaa..dpt free tok adiah arijd okey gak kan Miss Pupel? hihi..(: (: 


berikan larh kt nissa yg terhengin gile mau pkai tshirt nie..hihi..


nissa dgn senang hatinya nak tag :
ka…

football vs girls~

assalammualaikum ^_^
dear diaries, 
salam jumaat uols..how's ur day today?.. for me, today nissa start dgn azam baru..azam pew?..biar larh rahsia..haha.. pernah dgr football vs girls? entry ini, specially tok kaum adam..if kaum hawa nk bersuara atau nak berikan pendapatan pown okey.. tak adew hal pown..sharing is caring ryte?..hihi.. just nk tnya kat korang larh kan..bola itu adalah segalanya kew bg lelaki? nissa adew pernah dgr jgk..sanggup tu, tgk bola berjam2 tak tido malam..asalkan bola.. tp, kalo bini soh gi kedai malam2 tak mau plak.. tak paham btol larh..apew yg adew sgt kt bola tu smpi girls pown di abaikan.. sadis =.= nissa paham sesetengah org tu adew passion nye yg tersendiri..tapi sikit2 sudah arh kan.. mane lg penting?..bola or girls? xperlu arh nak taksub..hanya kerana bola.. pendapat korang mcm mane?..
nissa musykil sungguh..

spontaneous Thursday #1 wish me luck~

asslammualaikum ^_^


dear diaries, 


arinie adew test..basic technical assessment. wish me luck!