Skip to main content

Posts

Showing posts from September 1, 2013

I'm someone fiance! :)

assalammualaikum ^_^

dear diaries,

Hari ini nissa ada masa sikit nak updates blog. weheee :D
So, nissa decide nak update pasal tunang yang telah lama berlalu sebenarnya. Tarikh sebenar kejadian ialah 26 Mei 2013 (Ahad). Setelah hampir 5 tahun bercinta, to be exact is 4 tahun 7 bulan declare sebagai kekasih pada masa dan hari kami bertunang, kami telah pun selamat di tunangkan dalam majlis yang serba sederhana. Alhamdulillah.
Setelah berbincang kedua-dua belah pihak, tarikh jangkaan kami di satukan dalam tempoh 6 bulan dari tarikh pertunangan.. Masa tgh duduk atas mini dais and dengar orang-orang tua berbincang, nissa tak tahu nak gambarkan perasaan tu macam mana. Gembira ada, terharu ada, rasa macam nak nangis pun ada..haha.. Ni baru bertunang, belum lagi time nikah kang, mau meraung agaknya..kahkahkah!
Sekarang ni tengah sibuk siapkan all preparation for wedding plak. Ada lebih kurang 4 bulan lagi sebelum menjelang hari bersejarah kami. Kasih Amissa In Making! :)



assalammualaikum ^_^

fuhhhh...Phew, Lap peluh sebab baru renovate blog sendiri..

Tadaaaa..cantik x? hihi.. *angkat bakul sendiri* simple je nissa buat, tak reti nak edit lelebih pongg..

Layout baru, wajah baru dan juga semangat baru.. *hope untuk jangka masa panjang :)

Rasa nya esok nak updates lagi. Mungkin kita boleh buat blog ni jadi blog B2B kan.. haha..

Okey, see ya!

have a nice day. (: