Skip to main content

Posts

Showing posts from October 6, 2013

Colour Theme Of Amissa Wedding :)

assalammualaikum ^_^
dear diaries,

Tik tok tik tok, masa cepat sangat berlalu. Contoh nya bulan October ni ha, baru je rasa 1st Oct now dah 10th Oct. Nak masuk middle of October then November.. Arghh..kalau setiap kali fikir pasal tarikh2 ni leh buat pening kepala tahu.. Iols cuak gilerrr -.-"

A lot of preparation still tak berapa siap lagi, hari makin dekat..Kerja kt office plak sentiasa nya banyak. Berdoa sangat hope everything goes well :)
So, today nak share our wedding theme. ngeeee :D
Every event harus larh wajib mesti ada tema kan. And secara jujurnya nak pilih tema warna ni pun buat kepala pening sebab tak tahu nak pilih warna apa. Punya arh kemain banyak warna dalam dunia ni, dan dan nak pilih warna untuk wedding sendiri boleh xtahu nak pilih. Confius actually, semua warna nak. Kahkah..

After di timbang kati, berat kilo, kiri kanan atas bawah segala nya so we decided to choose :  (drum roll) 


Coral Peach + Green Turqoise + White 







P/s : Semua gambar adalah ihsan dari GOOG…