Colour Theme Of Amissa Wedding :)

assalammualaikum ^_^

dear diaries,

Tik tok tik tok, masa cepat sangat berlalu. Contoh nya bulan October ni ha, baru je rasa 1st Oct now dah 10th Oct. Nak masuk middle of October then November.. Arghh..kalau setiap kali fikir pasal tarikh2 ni leh buat pening kepala tahu.. Iols cuak gilerrr -.-"

A lot of preparation still tak berapa siap lagi, hari makin dekat..Kerja kt office plak sentiasa nya banyak. Berdoa sangat hope everything goes well :)
So, today nak share our wedding theme. ngeeee :D
Every event harus larh wajib mesti ada tema kan. And secara jujurnya nak pilih tema warna ni pun buat kepala pening sebab tak tahu nak pilih warna apa. Punya arh kemain banyak warna dalam dunia ni, dan dan nak pilih warna untuk wedding sendiri boleh xtahu nak pilih. Confius actually, semua warna nak. Kahkah..

After di timbang kati, berat kilo, kiri kanan atas bawah segala nya so we decided to choose :  (drum roll) 


Coral Peach + Green Turqoise + White 


this is the one, PERFECT!

beautiful

Exactly like what I imagine

Cantik sangat :))
Simple but nice
another sample
colour scheme
what I dream of



P/s : Semua gambar adalah ihsan dari GOOGLE :)

Basically, macam ni larh yang di rancang. Tapi tetap ingat, apa yang di rancang, tetap di tentukan oleh- Nya.
InsyaAllah, apa yang di rancang ni, di permudahkan segala urusan nya. Kita try arh kan ikut secantik dan sepadan mungkin seperti gambar-gambar ni.. nak ikut segala nya 100% kang tak mampu. Tak dapat den nak menolong eh. Kang elok-elok semua in order, sekali sebab nak ikut 100% punya pasal habis segala budget lari..Harus berpijak dibumi yang nyata ye kawan-kawan. Aku ni bukan berduit punggg..heeee :)
Tapi, impian tetap kena ada, tak dapat 100% , 99% pon jadi arh..kahkahkah..tak ada larh..joking je..ngeee :')

Aku rasa all the biggest preparation, semua dah nak setel. Now, tengah bertungkus lumus siapkan dulang hantaran & bunga telur. Ha, bunga telur pun iols buat sendiri tahu. Jimat-jimat.. ngeeee :)
Nasib ada akak aku yang banyak menolong nak setel kan semua. tangan dia seni sikit. tangan aku ni keras kematu. tak ada seni langsung. takat tolong-tolong tu boleh arh.. yang penting semua di buat sendiri dari hati yang tulus ikhlas murni dari kami. haha.

Really hope, Allah ease all my way. Amin~

terima kasih sudi bace. have a nice day. (:

Comments

Popular posts from this blog

Melaka punya cerita :) #throwback

Rawatan Sedut Kahak for my lil Princess #BabyDH

Experience for our precious - AmissaJR #BabyDH