Posts

Showing posts from July 12, 2015

Our Lil Princess ~ #BabyDH

Assalammualaikum ^_^
Alhamdullilah syukur ke hadrat Ilahi, hari ini genap our lovely #BabyDH sebulan.. Happy 1st month birthday sayang.. :) tak lupa juga, selamat berpuasa uols!
Tanggal 14 Jun 2015 (Ahad) @ 4.52am lahir nya puteri sulung kami yang di beri nama Dzandra Humaira bt Muhammad Amirul Adzraf. (asal skema sgt ayat aku pun -.-)  Apa perasaan aku dah jadi mak ni? Aku rasa bahagia, rasa sempurna disamping suami dan keluarga kecil kami. Masa awal2 dulu bercampur baur pun ye jgk..boleh ke aku ni jadi mak ni, takut, gembira semua ada. Tapi bila dah tengok anak sendiri depan mata dan dalam dakapan kita, secara automatik nya perasaan mak2 menggunung tinggi. Orang2 tua cakap, nyamuk pun xberani hinggap kat muka anak sbb mak nya 24/7 jadi jaga setia kt sebelah anak. Tau xpe, i can feel it now. Nyamuk or semut 1km jauh lg, aku dh standby nk pukul. Nampak tak kat situ..haha..
Mana yang tau kes aku ni, dari pregnant lg aku ada beberapa masalah. Sampai kan kene cuti dr kerja sebab tak nak ambi…