Skip to main content

Posts

Showing posts from June 8, 2014

Officially,I'm married! :)

Assalammualaikum ^_^

Dear diaries,

#Entry ni dh terpendam dlm list dari Mac 2014. Hari ini baru perasan. Bapak arh lama wei!

Ya Allah, lama sgt blog ni terbiar. Last update pun tahun lepas. Kesian kau blog, sejak aku berlaki ni kau lagi lagi arh di anak tirikan.. kahkah :p

Alhamdullilah, dh berkahwin dh pun.. Hampir setengah tahun jgk arh weh! Weee.. :)

24 Januari 2014 - Alhamdullilah dengan sekali lafaz aku selamat bergelar isteri kepada Muhammad Amriul Adzraf,syukur Alhamdullilah ku panjatkan kepada-Nya. :)

Perasaan teruja, bahagia, gembira segala macam ada. Sejak bertukar status ni, masa aku byk dihabiskan dengan bekerja dan dirumah. Dan hobi baru sekarang ialah, memasak utk suami iols ler. Nasib ler aku bukan noob gile bab dapur ni, so alhamdullilah leh arh masak sikit-sikit. Thanks to my mom sebab ajar aku masak sejak kecil lagi, so segala ilmu yg di turun kan tu boleh di guna pakai saat-saat ni. Suami aku pun cakap aku masak sedap kan.. hehe..lagi berbunga arh hati aku nak masa…