Posts

Showing posts from October 13, 2013

HIV Test bagi bakal pengantin :)

Image
assalammualaikum ^_^
dear diaries,

Selamat Hari Raya Aidiladha semua! rasa nya belum terlambat untuk wish. :)
Tahun ni tak pergi memana pun raya, siap boleh terlajak tidur pagi raya tu disebabkan malam raya dok sibuk mengemas rumah dan buat preparation for wedding sampai ke pagi. Haha..

So far, preparation wedding berjalan dengan lancar. Terima kasih Ya Allah kau berikan aku peluang dan juga rezeki ini.. Semua major item yang perlu di buat semuanya  in-control. Di sebabkan dah masuk fasa 3bulan sebelum nikah, so now tengah fokus on borang & document needed untuk permohonan kebenaran berkahwin. weeee :)

Dan salah satu perkara wajib yang perlu di lampirkan bersama borang permohonan kahwin tu, mestilah kene buat HIV Test. Both pasangan bakal pengantin yang hendak berkahwin kene buat test ni. Hari raya ke-2 Aidiladha, kami pun pergi larh buat test ni. Actually, kami sgt larh berterima kasih to our friend yang kerja kat HBKL ni. First thing first yang kene buat ialah, kene minta tarikh…