Skip to main content

Posts

Showing posts from April 8, 2012

selesai sudah =))

assalammualaikum ^_^

dear diaries,
setelah sekian lama..baru sekarang aku adew kesempatan nk mengupdates blog usang aku nie..
sadis =..=
konon bz kedaung sgt arh smpi xdew mase nk mengedik2 di blog sendiri?..haha..
kejadian yg berlaku bulan lepas..26 mac 2012..arinie 13 april 2012..ha, hampir sebulan punya cerita..
masih laku kew?..xpeduli2, nk jgk bitaw..

weh, aku dh konvo weh!..Alhamdullilah..
walaupown hnya segulung diploma politeknik, tetapi tak bermakna aku nie xboley berjaya dlm hidup!
xah mcm yg kt lua tu, lulusan universiti terkemuka, oversea segala..
tp walaubagai mana pun aku ttp berbangga ngan pencapaian ku..
mak bapak aku pown bangga weh!..haha..love you both mama abah!..
kalo aku tak sambung study, means ni arh kali pertama dan terakhir aku konvo..
kalo adew rezeki leh smbung degree after this..yeyy! =)



thank you Allah.. <3

terima kasih sudi bace. have a nice day. (: