Posts

Showing posts from April 12, 2015

Experience for our precious - AmissaJR #BabyDH

Image
Assalammualaikum ^_^

Tak tahu dari mana nak mula..hehe..

Alhamdulillah, aku tengah berbadan dua dan usia kandungan sekarang nak masuk 32 minggu. Aktiviti si kecil sekarang ni aktif menendang dalam perut aku ni. Tak dapat aku gambarkan perasaan tu macam mana, rasa bahagia sangat! :) Mungkin ini yang di rasai oleh mak aku bila mengandungkan aku 25 tahun yang lalu. Thanks Ma :)

Lain orang lain pengalaman masa pregnant ni. Ada yang senang je, tetibe mengandung, senang je pula beranak, Tapi dalam kes aku ni, mungkin boleh di kategori kan dalam kes a lil bit susah sikit. Ada sedikit dugaan sepanjang tempoh pregnant ni. Alhamullilah, Allah masih sayang kan kami suami isteri kerana di berikan dugaan yang membuatkan kami lebih mendekatiNya.

Lepas lalui miscarriage masa pregnancy yang pertama dulu, jujur aku kata kan aku trauma. Ye, trauma!. Aku ni pula jenis over thinking sometimes, takut, cuak, cemas semua ada. Rezeki Allah nak bagi, tak lama kehilangan yang pertama, dalam 5 bulan kami dapat …