Posts

Showing posts from November 18, 2012

Cakap salah, tak cakap salah..

Dear All,Amboi..sapa yang all nya..tak ada orang pon haa..
Lama tak updates..bz kalah artis..i dont know apa yg aku bz kn sangat..ni pon updates via handphone sajor!lately ni aku rasa uneasy..ntah arh..lately ni en boipreng bz..dpt kerja baru..yelah kn..Alhamdullilah syukur kepada-Nya dgn rezeki yg di bagi..
Tp sejak itu jgk aku ngan en boipreng ni asyik ade je benda nak di gadoh kn..sometimes i need someone to hear all my story..or something to discuss..but bile dia dengar..bkn die amek port pown..last2 aku cakap sorg2..kecik hati aku..dh arh selalu tak ade masa..bile ada masa..xpay attention pown ngan story aku..cis!
Kang bile aku cakap kt dia..mula arh die plk marah aku..ha,mula arh sesi beriuh rendah semua.. I dont know..everyday i have been waiting for him..But bila dia ada masa..balik awal and so on..dia pasti akan tido awal..ntah arh..aku yang kene banyak bersabar..banyak mengalah..nak buat mcm mane..ntah arh.. T_TSabar itu separuh dari iman..so, sabar nissa.. ◐(∩_∩)◑Bile aku s…